Siirry sisältöön

WANTED HUOLTOASEMAPÄÄLLIKKÖ

Etsimme Route 24 asemalle Vesivehmaalle yrittäjähenkistä, kuluttajaliiketoiminnan parissa esimiestehtävässä työskennellyttä tiimipelaajaa. Osaajaa, joka pystyy pitämään langat käsissään myös kiireen keskellä, eikä pelkää laittaa itseään likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tässä on todellinen elämäsi mahdollisuus näyttää jo olemassa olevat taitosi ja päästä oppimaan laajasti uusia taitoja! Vastaat itsenäisesti koko huoltoaseman toiminnoista ja johtamisesta, joten jos haluat hypätä suuriin saappaisiin, jätä hakemus jo tänään!

Huoltoasemapäällikkö on työnjohtovastuussa ja hänen tehtävänänsä on huolehtia, että huoltoaseman päivittäinen arki sujuu suunnitellusti. Päälliköllä on vastuu tuloksesta ja toiminnan tehokkuudesta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa työvuorojen organisointi, työntekijöiden kouluttaminen ja henkilöstön työskentelyn ohjaaminen, tilausten tekeminen, myynnin kehittäminen, raportointi, reklamaatioiden käsittely sekä muut hallinnolliset ja suorittavat tehtävät huoltoasemalla.

Työvuorot sijoittuvat aukioloaikojen mukaisesti. Työtehtävä on kokoaikainen ja palkkauksessa noudatetaan sopimuspalkkaa.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kuten myymäläpäällikön työstä.
Kykyä ottaa vastuuta, sitoutumiskykyä ja hyviä stressinhallintataitoja, sillä toimit merkittävässä roolissa huoltoaseman menestymisessä.

Erinomaista priorisointikykyä sekä taitoa delegoida työtehtäviä, kykyä johtaa toisten työskentelyä sekä kokonaisuuden hallintataitoja.

Hygienia- ja anniskelupassia.


Tarjoamme sinulle

Kehittyvän työympäristön.
Erinomaisen mahdollisuuden päästä vastuullisiin työtehtäviin, jossa pääset itse kehittämään toimintoja sekä pyörittämään huoltoaseman arkea.
Osaamistasovaatimuksen mukaisen palkkauksen


Arvostamme

Kokemusta esimiestyöstä, työvuorosuunnittelusta, raportoinnista tai muista vastaavista tehtävistä.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella paimelanranch(at)gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä ja toiminnastamme: Janika Talja, 040 525 6569

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

www.paimelanranch.fi

www.route24.fi

Vastaa