Siirry sisältöön

Vuosisuunnitelmia

Ajelin sunnuntaiaamun ratoksi toimistolle raivaamaan pöytää paperipinoista ja vuoden vaihteen hommista. Auton mittari näytti matkalla -28C. Aurinko paistaa, tiet on kuivat ja maisema on kaunis. Mutta ei, ei vaan ei… Tällä viikolla on saanut autoon kömpiä milloin minkäkin luukun kautta kun ovet on olleet jäässä. Lenkille en ole edes kuvitellut lähteväni vaan villasukat, lämmin viltti ja sohva on kutsunut kiehtovasti. Kyllä mulle riittää jo ihan totaalisesti, niin pakkanen kuin lumikin. Nythän toki lupailevat, että pakkanen hellittää hetkeksi. Sitten ihmetelläänkin miten putket mahtaa pysyä touhussa mukana. Pidetään peukkuja.

Alkuvuosi on aina kovin työntäyteinen. Itselleni on tullut tavaksi paketoida mennyt vuosi pakettiin, niin omalla henkisellä tasolla kuin yrityksen papereiden ja lukujen osaltakin. Sitten on puhdas pöytä aloittaa alkanut vuosi taas uudella teholla. Suunnitelmia alkaneen vuoden osalta on tehty paljonkin ja nyt on aika ne laittaa paperille ja toteutukseen.

Ranch Clubin sulun myötä, on menossa paikan tyhjennys ja tavaroiden, koneiden ja laitteiden muuttotouhut. Paikasta jää paljon hyviä laitteita myös myyntiin. Laittelen näistä faceen ilmoituksia ensi viikon aikana, jos jollakin sattuu olemaan tarve, niin pukatkaa viestiä. Helmikuun loppuun mennessä pitäisi kaikki muuttotouhut ja muutokset olla maaliin vietynä ja sitten viimeistään onkin aika lähteä Route 24 aseman kanssa kehityspolulle.

Routen cruising aikataulut kesälle on lyöty lukkoon. Kokoontumisia pidetään kuusi ja tulossa on myös jatkopartyja bändien kera. Tässä sovitut lauantaipäivät jo allakkaan laitettavaksi: 6.4., 4.5., 1.6., 6.7., 3.8. ja 7.9. Tarkempaa dataa ja aikatauluja tulee sitten myöhemmin jakoon.

Ranchin oman savustamon BBQ-lihojen myynti herätellään taas eloon talvitauon jälkeen. Lihoja voit hankkia kotiin ennakkotilauksilla tai maistella maukkaita annoksia Routella. Ensimmäinen savustuspäivä on 19.1. ja sillä mahdottoman mehukkaalla possunkyljellä lähdetään liikkeelle. Ranch Catering puoli tulee myös jatkossa erikoistumaan oman savustamon tuotteisiin. Meiltä saat valmiit BBQ-sapuskat pöytään tai vaikka koko savustusvaunun paikan päälle tapahtumaasi.

Tässä muutamia tuulia mainitakseni tulevasta. Asiat jalostuvat ja tarkentuvat matkalla ja perästä kuuluu, pysy siis kanavalla.

Nyt oikein mukavaa pakkaspäivää, kyllä se kevät sieltä vauhdilla saapuu.

Janika