Siirry sisältöön

Viikon 16/21 kuulumisia

Vihdoinkin on paikkoja saatu availtua edes jollain tasolla. Hieman on vielä heiluvaa touhu ja avauksia on tehty varovaisella kädellä. Aikatauluja muutellaan sitä mukaa kun lisää liekaa hallitukselta saadaan.

Niemen sataman Gulf Boat veneiden tankkauspiste on avattu kesäksi. Saatavissa 98E ja Diesel. Ravintolapuoli Ranch Club ja Pancho Villa Express avataan maanantaina 3.5. klo 10.30. Myös kokoustila varattavissa rajoitusten puitteissa. Toivotaan paljon aurinkoa ja lämmintä. Mikäs sitten on Clubin ihanalla terassilla istuskellessa.

Pancho Villa Lahti palvelee ma-ti 11-19, ke-la 11-19 jonka jälkeen klo 21 asti take awayn voimalla, su 12-19. Viikonlopuksi suosittelemme pöytävarauksia niin ei jää paikka saamatta.

Route palvelee ma-pe 8-18, la 9-18, su 12-18. Lounasbuffa arkisin klo 10.30 alkaen.

Koronavirus saapuu klo 17 jälkeen jos juo viiniä tai olutta ruoan kanssa, joten anniskelun lopetamme silloin. Päiväkännit on toki sallittuja…

Leipomo saadaan auki ensi viikolla (17) uuden leipurin voimin. Ja Paronillekin on uusi asentaja tulossa lähipäivien aikana. Näistä laitan lisää dataa tulemaan myöhemmin.

Parille kokille olisi töitä tarjolla. Lahden Panchossa vakituinen työpaikka auki ja kesäksikin apukädet olisi tarpeen. Vinkatkaahan eteenpäin! Tännepäin voi ottaa yhteyttä jos paikka tuntuu omalta.

Uutuuksina kerrottakoon että tätä kautta on nyt saatavissa myös Kotigastronomin tuoreet mausteet, sekä Avonin kosmetiikka. Vinkkailen täällä blogissa sekä face sivuilla kun teen tilauksia.

Nähdään,

Janika