Siirry sisältöön

Vesivehmaan kuulumisia

Kesä tekee tuloaan. Pari viikkoa sitten olin vielä sitä mieltä, että pihassa olevat reilun metrin hanget ei sula ikinä. Mutta mitä vielä. Aurinko näytti taas voimansa ja lumet on hävinneet silmissä.

Kevään eteneminen tarkoittaa tietysti että kaikkea uutta kivaa on tarve kehitellä ja tapahtumaa järkkäillä.

Vesivehmaalla Route 24 liikenneasemalla on pistetty tuulemaan ja uudistettu ruokalistaa, laitettu savustamon BBQ herkut myyntiin ja pöllytetty myymälää. Toukokuun cruising on lauantaina ja lisäksi on aloitettu tiistaiset harrasteajoneuvoporukan iltasumpit.

 

Menu & BBQ

Uudelta cartelistalta löytyy nyt myös talon savustamon BBQ annokset. Lisäksi lihoja saa ennakkotilauksella myös kotiinviemisiksi lisukkeineen.

Jatkossa BBQ take away tilauksia voi tehdä myös verkkokaupan kautta. Tästä laitamme lisää infoa kun kaikki on siellä valmista.

Tietysti myös talon omat pizzat ja Pancho Villa Express menu on käytössäsi normaalisti.

Cruising & tiistaikahvit

Lauantaina 7.5. on toukokuun cruisingin aika. Lenkille lähdetään tuttuun tapaan klo 18. Routen ovet avoinna iltamyöhään ja BBQ-Buffa on tarjolla klo 12-18, niin ei tarvitse nälkäisenä ajella.

Kesän ajan tiistaisin on tarjolla harrasteajoneuvoillat klo 17-19. Harrasteajopelin avaimia vilauttamalla saat kassalla kahvi & pulla tarjouksen hyödynnettyä. Tiedossa mukavaa turinointia alan harrastajien kesken.

 

Myymälä

Helenan Kotileipomon suolaiset ja makeat herkut on nyt saatavissa myymälästä. Päivittäinen tuorekuorma tupsahtaa aamuisin myymälään lämpimien leipomusten kera.  Myös maukkaat kakut  löytyvät vitriinistä ja tilaamalla saat toivekakun noudettavaksi sopivaan aikaan.

Uusia Gulf-tuotteita on saapunut erä. Takkeja, paitoja, laukkuja ja kenkiä. Ja ne mainiot öljykannu-kahvimukit löytyvät myös hyllystä.

 

Toivotaan lauantaiksi hyvää keliä, että päästään taas maisemalenkille ihastelemaan kevään etenemistä Asikkalan maisemissa.

Nähdään Routella!

Janika