Siirry sisältöön

Tervetuloa helmikuu

Vuoden ensimmäinen kuukausi alkaa olemaan taas taputeltu ja helmikuu valtaa allakan. Vaikka helmikuu onkin vielä ihan talvikuukausi, silti tuntuu että kevättä kohti mennään reipasta tahtia. Valo tekee ihmeitä.

Toivotaan että koronatilanne rauhoittuisi pian ja rokotukset saataisiin vauhdilla eteenpäin. Viimeisten kuukausien soutaminen ja huopaaminen asian kanssa on kyllä saanut välillä jo ihan koomisiakin piirteitä. Luet yhdestä lehdestä sitä, toisesta tätä ja huomenna sitten kääntyykin kaikki taas toisinpäin. Mitä uskoa, mikä on liioittelua lehdistön puolelta ja missä on maalaisjärki. Yhtään en halua vähätellä taudin vakavuutta, mutta joskus olisi kiva nähdä myös uutisointia siitä puolesta, että kuinka paljon on taudista parantuneita ja miten opitaan koronan kanssa elämään. Lienee ihan selvää että eroon siitä ei tulla koskaan pääsemään, vaan jollain tasolla se tänne jää pyörimään. Maailmaa tuskin voidaan enää pitkään pitää suljettuna tai käynnissä puoliteholla, vuosi tässä on jo mennyt. Jossain kohtaa ja toivottavasti jo pian, on katseet taas suunnattava eteenpäin. Tsemppiä ja jaksamista kaikille tämän asian kanssa.

Ranchin puolelta on katseita jo suunnattu tulevaan ja tehty erinäisiä toimenpiteitä jatkoa ajatellen.

Ilokseni voin sanoa, että maanantaina 1.2. avataan Ranch Club Niemen satamassa, parin kuukauden tauon jälkeen. Arkisin Clubilta löytyy vanhaan tapaan maittava buffalounas, joka on tarjolla klo 10.30-14.00. Lisäksi tietysti omat pizzat, frittikorit ja Pancho Villa Expressin herkut. Myös kokous- juhlatila on jälleen asiakkaiden käytössä, koronarajoituksin tietysti. Ihanaa kun saadaan porukka taas lomautuksilta takaisin työn ääreen.

Route 24 remontti etenee askel kerrallaan. Salin ja myymälän puolta muokkaillaan pikkuhiljaa teemaan sopivaksi ja taustalla tehdään kone ja laiteuudistuksia. Tällä viikolla vaihdettiin ravintolasalin valaisimet ja ensi viikolla suunnitellaan oman cartelistan uudistamista. Kesän cruising päivät on sovittu ja muutakin kivaa häppeningiä on tulossa.

Osku lähettää karvakamuille terveiset mamman kainalosta. Mikäs täällä sohvalla on lämpöisessä köllötellessä. Otetaan ihan rennosti vaan!

Janika