Siirry sisältöön

Suljetaan aukaistaan, aukaistaan suljetaan

No niin, tässä sitä taas ollaan, sulkuhommissa… Kai tästäkin soutamisesta ja huopaamisesta saa itselleen jonkinlaisen rutiinin tehtyä. Viime kevään sulun to do -listat oli vielä tallella, joten helpommalla pääsee sen osalta, ei tarvitse pyörää uudelleen keksiä. Mutta mutta, ei se vähennä vitutuksen määrää pätkän vertaa ja siinä ei Viisikon naurettavat jaxuhalit auta yhtään.

Mutta eipä tuo nyt taas auta kuin ottaa härkää sarvista, sulkea paikat ja aloittaa sitten taas joskus uudella innolla(ko). Meidän toimipisteiden osalta suunnitelma 8.3. alkaen on seuraavanlainen:

Pancho Villa Lahti

Palvelee arkisin take away annosten voimalla klo 15-21 ja viikonloppuisin klo 12-21. Poikkeuksena 8.-9.3. jolloin Pancho on remontin vuoksi suljettu. Annokset voi 10.3. alkaen tilata kotiin Foodoran tai Woltin kautta. Käytössä myös Pancho Villan oma verkkokauppa, jonka kautta tilaus ja nouto paikan päältä. Lisäksi tietysti perinteinen puhelintilaus ja nouto paikan päältä.

Route 24

Palvelee take away annosten ja myymälän voimalla arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 12-18. Myymälän tuotteiden, autopesun ja Veikkauksen toiminta normaalisti, ravintola- ja kahvilasalin tilat suljettu.

Autohuolto palvelee normaalisti arkisin klo 8-17.

Routen maaliskuuksi suunniteltu carte-listan uudistus siirretään tulevaisuuteen.

Ranch Bakery

Suljettu

Ranch Club

Suljettu

Paimelan Paroni

Palvelee normaalisti.

Viikko 9 mennään vielä normaalin toiminnan mukaisesti ja yo mainitut aikataulut astuvat voimaan siis ma 8.3.

Henkilökunnallemme jälleen kerran iso kiitos joustosta. Ilman teidän panostanne ja ymmärrystänne tämä olisi sata kertaa vaikeampaa. Yhdessä tästä noustaan taas entistäkin vahvempina.

Yhteistyökumppaneille ja muille samassa veneessä oleville yrittäjille toivon voimaa ja jaksamista tämänkin kevään yli. Korvissa kaikuu vuoden takaiset Rouva Pääministerin sanat, miten valtio pitää huolta, että yksikään yritys ei tämän takia konkurssiin mene. No, kaikkihan me olemme sen jo huomanneet että paskan myivät. Pitäkää huolta itsestänne!

Janika