Siirry sisältöön

Slow & low BBQ

Vannoutuneen lihansyöjän, Paimelan Paronin silmissä alkoi pilkottaa savukiekuroita ensimmäisen kerran pari vuotta sitten. Ja se vaan on niin, että kun pohojalaanen lihansyöjä heteromies tykästyy savustettuun lihaan, niin sitähän sitten tehdään, ja paljon.

Savustusuunien määrä Ranchilla sekun lisääntyi vaimon hämmennyksestä huolimatta ja viikonlopusta toiseen löytyi ruokapöydästä bbq lihaa erilaisissa muodoissaan. Testimielessä maisteltiin koko perheen voimin, välillä ihan kyllästymiseen asti. Mutta siitä se sitten taas uusi tarina lähti liikkeelle.

Tänään mennäänkin sitten jo siinä, että Vesivehmaalla Route 24 keittiössä on aloitettu savustustestit ja varsin herkulliselta vaikuttaa. Viikolla 39 on arkisin lounaspöydässä savustusuunin tuloksia myös asiakkaiden maisteltavissa.

Tähtäimessä on, että 9.10 alkaen lauantaisin on Routella tarjolla BBQ buffapöytä kunnon jenkkityyliin. Vielä hieman hiotaan yksityiskohtia kuntoon, joten tarkempaa tietoa tulossa sitten lähempänä ajankohtaa. Myös kaikenlaista jatkojalostusideointia on ollut ilmassa, joten katsotaan mitä kaikkea syksy ja talvi tuokaan tällä rintamalla mukanaan.

Nyt alkaa perjantai olemaan taas jo pulkassa ja on aika siirtyä uudelta toimistolta kotia kohti. Oliskohan se avioeron paikka, jos laittaisi ruoaksi vaikka kasvissosekeittoa?

Viikonloppuja! Eläkäähän ihmisiksi!

Janika