Siirry sisältöön

Ranch Bakery esittäytyy

Ranch Bakeryn leipomotila sijaitsee Vesivehmaalla Route 24 aseman tiloissa (Joenkulmantie 2).

Leipomossamme valmistetaan esim omat pullat, munkit, piiraat, kuppikakut, kakut ja erikoiskakut jokaiseen makuun. Myös Routen vitriinistä löytyvät lihapiirakat ja pasteijat ovat omaa tekoa.

Ranch Bakeryn tuotteet tehdään alusta alkaen käsityönä, talon omilla resepteillä laadukkaista raaka-aineista.

Suuren suosion juhlapöydissä ovat saaneet leipomon custom made kakut, jotka valmistetaan asiakkaan maun ja ulkonäkötoiveiden mukaisesti. Voit antaa tarkat toiveet millaisen kakun haluat, tai sitten vain kerrot aiheen ja annat leipurin hoitaa loput.

custom made kakku heppatytön syntymäpäiville

Ranch Bakeryn herkkujen takaa löytyy iloinen ja napakka leipurimme Mira. Leipomisen lisäksi Miran intohimoihin kuuluvat ratsastus ja fitness. Viime vuonna Mira osallistui ensimmäisiin body fitness kisoihinsa ja siitä innostuneena harrastus ja kisatoiminta tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Me työkaverit nostamme hattua sinnikkyydelle ja itsekurille jota laji näiden herkkujen keskellä vaatii.

Miran kisakuvaa vuodelta 2019 / photo Tomi Rehell Photography

27.1. alkaen aloitamme leipomon päivän tuotteen vähittäismyynnin myymälässämme. Päivittäin vaihtuva pulla, munkki tai suolainen pala on myynnissä Route 24 myymälässä edullisella euron hinnalla per kappale. Tuotteita paistellaan pitkin päivää, joten tuoretta edullista leivonnaista on saatavissa pitkin päivää kotiin viemisiksi, työpaikalle tai ystävää ilahduttamaan.

Lämpimäisiä tiedossa edulliseen hintaan

Ystävänpäivänä 14.2. on tulossa kakkubuffa Route 24 tiloihin alkaen klo 11. Ystävä kainaloon ja herkkuja maistelemaan!

Kaikki tuotteemme ovat saatavissa myös tilauksesta omaa arkeasi ilahduttamaan tai juhlapöytään nautittavaksi. Tilaustuotteet voit noutaa sopimuksen mukaan Route 24 asemalta Vesivehmaalta, Ranch Clubilta Niemen satamasta tai Pancho Villasta Kauppakeskus Sykkeestä.

Tilaukset ja kyselyt: bakeryranch(at)gmail.com tai 0400 306 172

Leipomuksiamme ja ajankohtaisia tapahtumia voit seurata seuraavista kanavista:

Web: www.ranchbakery.fi

Facebook: @bakeryranch

Instagram: ranchbakery

Vastaa