Siirry sisältöön

Miumau Maaliskuu

Viikon ihanan auringonpaisteen jälkeen Paimelassa sataa hiljaksiin lunta, joka päivän mittaan vaihtunee taas vesisateeksi. Pitkän, harmaan ja lumettoman talven jälkeen on kevättä taas ilmassa. Päivä on pidentynyt reilusti ja lintujen lisääntyvää laulua on ilo kuunnella. Hiihtolomaviikon kunniaksi tuli bongattua jo ensimmäinen joutsenpariskuntakin muuttotouhuissaan.

Lahden Pancho 8v

Maaliskuun 2. päivä Lahden oma Pancho Kauppakeskus Sykkeessä, viettää 8-vuotissynttäreitään. Juhlan kunniaksi laitoimme synttäripäivälle tarjoukseen yhden suosituimmista burgereistamme; juustoburgerin ranskalaisilla vuosipäivän kunnialle sopivaan 8 euron hintaan.

Tarjous siis voimassa Sykkeen Panchossa maanantaina 2.3.

Arvaatkos kuinka monta juustoburgeria on kahdeksan vuoden aikana kokit lautaselle taikoneet herkuteltavaksi?

Kokous- ja juhlatilat siirretty Niemen satamaan

Tapahtumasalin laajoista ikkunoista avautuu kaunis maisema satamaan.

Maaliskuu toi tullessaan myös muutoksen tuulia toimintaamme. Kauppakeskus Sykkeen 2 kerroksen tiloissa toimineet kokous- ja juhlatilamme on lopetettu ja toiminta on siirretty Niemen satamaan Ranch Clubille.

Clubilta löytyy mahtava, tunnelmallinen tapahtumasali, jossa on mukava pienemmän tai isomman porukan viettää kokouspäivää tai juhlaa. Tila muokkautuu helposti erilaisiin tapahtumiin. Kauttamme hoituvat kaikki tapahtuman järjestelyt, jopa mahdollisia ohjelmatoiveita myöden. Tapahtumien tarjouspyynnöt: paimelanranch@gmail.com / 040 525 6569 Janika.

Nautitaan nyt keikkuvasta kevään tulosta täysin rinnoin ja toivotaan ettei se puuttunut lumi tömähdä maahan sitten juhannuksena 😉

Ja niitä Panchon juustoburger annoksia on kahdeksan vuoden aikana valmistettu 20.000 kappaletta. Arvasitko lähelle?

Vastaa