Siirry sisältöön

Mistä työvoimaa?

Kahden koronavuoden käsittämätön sulkuhässäkkä on tehnyt tehtävänsä ja aiheuttanut aikamoisen paon ravintola-alalta. Täysin ymmärrettävästi on hakeuduttu muille aloille, jotta on saatu turvattua perheen toimeentulo. Osa ei uskalla vielä palata takaisin, kun ei ole tietoa mitä päättäjät taas syksyn tullen keksivät. Osa ei halua palata, kun on tykästynyt uuteen toimialaan tai saanut tarpeekseen vanhasta.

Ravintoloita on kesällä pidetty kokonaan tai osittain suljettuna henkilöstöpulan takia. Näin myös meillä Ranchilla. Ranch Club on vain puolittain auki, Routella keittiö avoinna supistetuin aukioloajoin, Pancholla on vähennetty saliin otettavaa asiakasmäärää ja catering puolella on myyty ei oota kesän juhliin ja tapahtumiin.

Kesälomittajia saatiin alkukesästä kivasti. Töiden alettua, yksi ei tullutkaan, toinen ilmoitti alkupäivinä ettei aio kyllä viitenä päivänä viikossa töitä tehdä ja kolmas lähti parin viikon jälkeen kun ei kiinnostanutkaan. Vakituisen henkilökunnan lomat pyörivät samaan aikaan, niin mitäpä siinä sitten teet, muuta kuin suljet ovia ja pahoittelet asiakkaille. Harmi! Todella iso harmi!

Työlistalla on iso läjä ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseen ja uusiin juttuihin, mutta siellä ne seisovat, omassa ajatusboxissa odottamassa päivää, että henkilökuntaa olisi tarpeeksi ja päästäisiin hommiin. Mistä siis tekijöitä?

Tarjolla on hommia cartekokeille, leipoville kokeille, apukokeille, tarjoilijoille ja salityöntekijöille. Hommaa löytyy kolmesta toimipisteestämme: Route 24 Vesivehmaa, Ranch Club Niemen satama, Pancho Villa Lahti.

Tuntimäärät ovat sovittavissa elämäntilanteen mukaan ja töitä voi tehdä vaikka kaikissa kolmessa toimipisteessä, niin saa vaihtelua mukavasti touhuun. Palkat keskustellaan erikseen jokaisen kokemuspohjan mukaan.

Laittakaahan sana kiertämään! Kerron mielelläni lisää touhustamme ja avoimista paikoistamme halukkaille. Hakemuksia voi laittaa ihan vapaalla kädellä tulemaan janika@paimelanranch.fi tai soitella 040 525 6569.

 

Toiveikkain terveisin, Janika