Siirry sisältöön

Marraskuun tapahtumia

Tällä viikolla on Paimelassa ollut niin harmaata ja tihkusateista, ettei oikein tiedä onko päivä vai ilta kun ulos katsoo. Vaikuttaa siis ihan normaalilta marraskuun säältä.

Harmautta piristämään on Ranch Clubilla ohjelmaa melkeinpä joka viikonloppu.

Lauantaina 10.11. The Moments 60-luvun vauhdikkaine hitteineen lavalla. Isänpäivän kunniaksi oli facessa kisa, jossa arvottiin kuudelle hengelle liput ja limusiinikyyditys keikalle. Kisan voitti Markku Valtonen. Onneksi olkoon!

17.11. lauantaina rocklady Muska valloittaa Clubin tapahtumasalin. Tiedossa varmasti kovaa menoa ja upeita hittejä! Faceen tulossa tästäkin lippukisaa alkuviikosta. Käykäähän tsekkaamassa!

24.11. lauantaina tapahtumasalissa kirppis klo 11-15. Myyjille pöytäpaikat 5 eur ja mukaan mahtuu myös oma rekki jos sellainen löytyy. Myyntipaikoille ilmoittautumiset ma 19.11. mennessä. Nyt kannattaa siivoilla ylimääriset tavarat nurkista ja varata edullinen myyntipöytä lämpimistä sisätiloista.

Ranch Clubilla on muilta osin siirrytty talviaikaan. Avoinna ollaan arkisin klo 9-15 ja lounasta tarjolla noutopöydästä klo 10.30-14. Myös cartelistasta tehtiin talviversio palvelemaan nälkäisiä.

Muina aikoina Club on avoinna tilauksesta. Tapahtumasalin puolella onkin hyvä järjestää pikkujouluja, juhlia, kokouksia tai pop up tapahtumia. Tilaa on vaikka 200 hengelle. Tarjouspyyntöjä voi kysellä osoitteesta paimelanranch@gmail.com.

Kaikista tapahtumista ja poikkeuksellisista aukioloista ilmoittelemme facebookissa ja Clubin omilla sivuilla.

Kathy´s Helter Skelter

Route 24 siirretään talviaikaan 12.11. alkaen.

Palvelemme; ma-to klo 6-20, pe 6-21 pub 22, la 8-21 pub 22, su 9-20

Routen pikkujoulut tulossa 8.12. Esiintymässä Kathy´s Helter Skelter. Liput 10 eur, saatavissa etukäteen kassoiltamme. Tuuhan mukaan!

Joulua ja talven riemuja kohti. Kyllä se harmaus tästä väistyy 🙂