Siirry sisältöön

Lokakuun tuulia

Ensilumesta ja aamupakkasista on saatu tuntumaa Paimelan seudullakin parin päivän aikana. Aurinko hoitaa valkoisen peitteen pois nurmikolta päivän aikana, mutta pientä vihjailua tulevasta on ilmassa. Saa nähdä saadaanko tänä talvena kunnolla lunta etelää myöden.

Tämän myötä talvirenkaiden vaihtorumba on myös käynnistynyt. Meiltä apua vaihtoon ja uusiin renkaisiin saat Route 24 huollosta. Varaa aikasi Markukselta 040 572 3979.

Leipuri lomalla

Ranch Bakeryn leipuri on ansaitulla syyslomalla viikon 43. Tilauskakkuja saatavissa taas 26.10. alkaen. Muistathan tilata ajoissa Isänpäiväkakut! Ja kakuthan voit aina noutaa myös Lahden toimipisteistämme.

Korona & toimenpiteet

Koronatilanne on Päijät-Hämeen alueella toistaiseksi rauhallinen ja toivotaan että sellaisena pysyykin. Alueen hyvästä tilanteesta huolimatta on Ranch Clubin Hand made joulumyyjäiset päätetty turvallisuussyistä peruuttaa. Yritetään saada tapahtuma pystyyn uudelleen paremmalla ajankohdalla.

Ravintoloissamme koronaan suhtaudutaan asianmukaisella vakavuudella ja teemme kaikkemme, jotta asiointi toimipisteissämme olisi mahdollisimman turvallista. Loosien pleksitykset, pintojen desinfioinnit, käsidet ja turvavälit muutamana esimerkkinä toiminnastamme.

Pikkujoulujen osalta tarjoamme asiakkaidemme käyttöön tapahtumasaliamme Niemen satamassa, jossa voi turvallisesti oman porukan kesken ruokailla ja juhlistaa joulun aikaa.

Uusi menu

Pancho Villan ja Expressien menu uusiutuu 28.10.. Kaikkea uutta ja ihanaa tiedossa, vanhoja tuttuja unohtamatta. Ensi viikolla päästään testaamaan Kauppakeskus Sykkeessä, Niemen satamassa ja Vesivehmaalla.

Näillä ajatuksilla on aloitettu tämä viikko. Kaikille syyslomalaisille oikein ihanaa lomaviikkoa!

Vastaa