Siirry sisältöön

Kevään pörinöitä

Paimelassakin on lunta tuprutellut olan takaa viime viikkoina ja pakkasmittari näyttää aamuisin -18C lukuja. Onneksi aurinko kuitenkin jo lämmittää ja sulattaa lunta vauhdilla.

Pakkasta tai ei, kevät tekee kuitenkin vauhdilla tuloaan. Allakan mukaan huomenna lauantaina 1.4. on Route 24 asemalla cruising tapahtuma klo 17 alkaen. Harrasteautot pötköttelevät vielä talleissaan, mutta paikalle saa tulla moikkaamaan ihan millä pelillä vaan. Pääasia että päästään taas kokoontumaan ja turisemaan mukavia.

Kevät tuo tietysti mukanaan kaikenlaista muutakin autohuoltoa. Renkaanvaihdot ja mahdolliset ilmastoinihuollot ovat kohta ajankohtaisia. Molempia on meillä saatavissa! Ajanvaraukset ja kyselyt; huolto@paimelanranch.fi 040 572 3979 Markus / paroni@paimelanranch.fi 0400 867 120 Reijo.

Uuttakin löytyy huollon puolelta; auton optimointi! Paronin poppoo kävi kouluttautumassa aiheeseen ja nyt sitä woimaa saa!

https://www.woimalaitos.fi/

Linkin takaa lisää tietoa auton optimoinnista / lastuttamisesta. Woiman tarpeessa olevat, rohkeasti Paroniin yhteyttä.

 

Toukokuun ekana viikonloppuna Lahden messuhallissa Classic Motorshow. Ranchin porukka on messuilla mukana auton ja erilaisten tuotteiden voimin. Tästä myöhemmin tulossa lisää tietoa ja lippukisaa. Kannattaa siis seurailla somea.

Nyt ei muuta kuin nokka kohti viikonloppua! Onkin tulossa aika vauhdikas sellainen. Tänään Pelsu-pelit, huomenna aprillipäivä ja cruising ja sunnuntaina jännitetään vaalituloksia. Muistahan käydä äänestämässä, jos et vielä ole asiaa hoitanut. Niin ja hei, Nato jäsenyyskin on ratifioitu kaikkien maiden osalta. Johan on siis viikossa tapahtumaa!

Olkoon Woima kanssanne!

Aurinkoa,

Janika