Siirry sisältöön

Juhlaviikot tulossa

Reilu 10 vuotta sitten Ranchin pihaan tupsahti auton renkaita potkimaan Pancho Villa Finlandin omistaja. Siinä kauppoja hieroessa tuli puheeksi, että hän oli etsimässä Lahteen suunniteltuun Panchoon yrittäjää. Paronilla oli jonkin aikaa takaraivossa ollut haave oman ravintolan perustamisesta, joten tässä kohtaa piti höristellä korvia oikein kunnolla. Illalla Paroni tupsahti kotiin ja ilmoitti että olis yksi juttu…

… no niin oli… Pari päivää asiaa punnittiin ja mietittiin kaikista mahdollisista näkökulmista. Hieman hirvitti kun kokemusta ravintolapuolelta ei ollut kummallakaan muuta kuin asiakkaan näkökulmasta. Toki molemmilla oli hurja määrä vuosia takana elintarvikealalla. Sen verran asia poltteli, että päätettiin lähteä viikonlopuksi Tampereelle tutustumaan tarkemmin Panchon toimintaan.

Se viikonloppu vahvisti asian ja eikun nimet paperiin ja töihin. Kolme kuukautta elämä oli yhtä remonttia, paperisotaa, henkilökunnan haastattelua, ostosreissuja, lupien hakemista ja suunnittelua (ja sitähän se oikeastaan on ollut siitä lähtien koko ajan :D). Viime tippaan meni, mutta sovitussa aikataulussa 2.3.2012 klo 11 avasi Lahden Pancho ovensa ensimmäisen kerran.

Alku ei todellakaan ollut helppoa. Kestää aikansa kunnes asiakkaat löytävät tiensä uuteen paikkaan. Yleensä sanotaankin että pari vuotta pitää jaksaa ja pitää olla varautunut niin henkisesti kuin rahallisestikin kestämään tuo aika ja sitten vasta näkee missä paikan osalta oikeasti mennään. Näin se meni meilläkin.

Pikkuhiljaa Pancho otti paikkansa Lahden ravintolamaailmassa ja nyt voimme iloisena ilmoittaa että ensi viikolla vietämme 10-vuotis juhlaviikkoa!

Nyt on lämpimien kiitosten lähettämisen aika! Kaikille asiakkaillemme näistä mahtavista vuosista joina olemme saaneet teitä palvella. Pancho Villa Finlandille kaikista opeista, kehitystyöstä ja yhteisistä hetkistä. Yhteistyökumppaneille ja toimittajille vuosien varrella. Sekä tietysti ihan maailman parhaalle henkilökunnallemme kaikesta työstä, joustosta ja upeasta asiakaspalvelusta. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

Ensi viikko (vko 9 / 28.2.-6.3.) juhlitaan koko viikko. Tiedossa on arvontoja, kahvituksia ja mahtavia alennuksia koko viikon ajan. Tarkempaa tietoa tulee esim Facebook kanavan kautta päivittäin.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 10 vuoden Pancho taivalta Kauppakeskus Sykkeeseen!

Nähdään Pancholla!

Janika