Siirry sisältöön

Juhannustaikoja

Liekö juhannustaikoja vai mikä homma, kun juuri ennen juhannusta saadaan ravintolatkin meillä avata ihan normaaleiden aukiolojen mukaan. Jiihaa! Siitä onkin aikaa kun viimeksi on saatu ihan täysillä toimia.Tosin tietysti Juhannuksena meillä porukka lomailee, joten aloitetaan täysillä sitten ensi viikosta.

Lahden Pancho ja Ranch Club ovat Juhannuksen ajan suljettuna (pe-su), maanantaina taas normaalisti.

Route on perjantaina avoinna klo 8-16 ja juhlapöytään tuoretta savukalaa vaunusta tarjolla klo 10 alkaen.

Paroni ja tallitontut siirtyvät kesälaitumille torstai-iltana ja palaavat sorvin ääreen jälleen 12.7. Routen huolto päivystää tuon ajan arkisin klo 8-16.

Viikolla 27 saadaan täällä blogissa ja somessa seurata Paronin ja Jaren matkaa Ratball autoreissussa. Saa nähdä mahtuuko isä ja poika samaan autoon viikon verran…

Ja hei… vihdoinkin myös cruisataan! Routen kesän eka cruising lauantaina 3.7. Lenkille lähdetään klo 18 ja tuntia ennen kokoonnutaan. Route on myös auki tuolloin myöhempään, sen mukaan miten porukkaa riittää.

Tuu mukaan cruisaamaan 3.7.

Hellettä on täällä riittänyt, noin 30C monta päivää. En tiedä montako viikkoa pitäisi moista keliä olla, ennenkuin siihen tottuisi. Osku makaa reporankana päivät pitkät tuulettimen edessä. Lenkit on jätetty suosiolla väliin. Tänään ukkonen onneksi vähän raikasti ilmaa, joten ensi yönä saattaa jo unikin maittaa ihan normaalisti.

Nyt toivottelen Oskun kanssa kaikille oikein taianomaista Juhannusta. Palailen ensi viikolla tarkemmin cruising tapahtumaan.

Pysykäähän pinnalla!

Janika