Siirry sisältöön

Juhannus, tuo keskikesän estoton riemujuhla

Se on täällä taas! Juhannus, tuo keskikesän estoton riemujuhla. Pekka Pouta lupaa lämmintä säätä, jos ei jopa hellettä. Tilastollinen ihme jo tuo sää. Toivottavasti emme sen myötä pääse tilastollisiin huippulukemiin hukkuneiden ja liikennekuolemien osalta. Pitäkää siis huolta itsestänne ja toisistanne. Järki mukana niin vedessä kuin tien päällä.

Ranchin poppoo myös lomailee osittain Juhannuksen aikana, joten tässä infoa aukioloajoistamme.

Pancho Villa Lahti on Juhannusaattona avoinna klo 11-17. Lounas tarjolla normaalisti klo 11-15. Juhannuspäivä ja sunnuntai lomaillaan ja rivissä taas maanantaina 24.6. klo 11 alkaen.

Ranch Club satamassa palvelee Juhannusaattona klo 9-17. Lounaspöytä tarjolla normaalisti klo 10.30-15. Juhannuspäivä ja sunnuntai suljettu ja maanantaina avaamme taas klo 9. Gulf tankkauspiste palvelee normaalisti koko Juhannuksen.

Route 24 palvelee Juhannusaattona klo 8-17. Aamiaispöytää ei ole tarjolla, mutta lounaspöytä käytössäsi normaalisti klo 10.30-15. Juhannuspäivänä avoinna klo 10-18 ja sunnuntaina klo 8-21. Keittiö suljetaan 30 min ennen sulkuaikaa. Muina aikoina tankkausautomaatti käytössä normaalisti.

Paimelan Paroni sulkee tallin ovet torstaina 20.6. klo 16 ja Paroni ja tallitontut lomailevat myös viikon 26. Rivissä taas maanantaina 1.7.

Palju on Juhannukseksi jo varattu, joten sen perään ei enää kannata kysellä. Nämä pyhäpäivien varaukset tulevat jo aina muutaman kuukauden etukäteen.

Ranch crew toivottaa kaikille oikein aurinkoista ja turvallista Juhannusta!