Siirry sisältöön

Joululahjana epävarmuus

Ulkona tuulee ja pyryttää kiihtyvällä tahdilla. Sisällä toimistossa on ihanan lämmintä ja joululaulut tuovat tunnelmaa taustalla soivasta radiosta. Talo on jo hiljentynyt ja henkilökunta lähtenyt joulun viettoon.

Ihanan rauhallista tehdä rästihommia pois pöydältä ja töitä joihin pitää saada keskittyä kunnolla.

Normaalisti olen jouluihminen. Minusta on ihana laittaa joulutunnelmaa kotiin ja tehdä herkkuja pöytä pullolleen. Nauttia kaikista herkuista ja tunnelmasta. Mutta nyt ei irtoa, ei sitten mitään…

Viimeisenä niittinä erittäin raskaan vuoden päälle, oli hallitukselta saatu joululahja ravintolarajoituksista. Ymmärrän täysin, että tietyt palvelut pitää maassa turvata ja sen eteen on tehtävä uhrauksia, mutta olisi kiva saada eteen edes yksi fakta, kuinka monta tartuntaa on ruokaravintoloista saatu, kun ne ovat aina etunenässä giljotiinissa.

Mutta eipä siinä, talkoissa ollaan taas mukana. 30 hengelle on joululahjaksi annettu lomautuslaput (taas… kuinkas mones kerta tämä jo on) ja kaupan päälle epävarmuus siitä, koska päästään taas kunnolla töihin. Nyt puhuttiin kauniisti taas kolmen viikon rupeamasta ja kiristä. Muistaakseni viimeksi kolmesta viikosta tuli kolme kuukautta, joten hieman taas epäilen tulevaa.

Mutta eipä tässä valitus auta. Tällä mennään ja edelleen jaksetaan toivoa että pian olisi edessä normaalit ajat, ilman tätä soutamista ja huopaamista.

Tiedoksenne, että Ranchin paikkojen osalta mennään poikkeusaika seuraavasti:

Ranch Club on suljettu niin pitkään kuin poikkeusaika kestää.

Pancho Lahti palvelee klo 20 asti. Anniskelu päättyy klo 17 ja sen jälkeen sisään ruokailemaan ainoastaan koronapassilla. Take away ruokaa voi noutaa oli passia tai ei. Wolt ja Foodora käytössä kotiinkuljetusten osalta.

  • Joulun ajan 24.-26.12. Pancho on suljettu.

Leipomo on suljettu tammikuun ajan.

Route 24 palvelee päivittäin klo 18 asti. 3.1. alkaen maanantaisin ja tiistaisin on keittiö avoinna vain lounasaikaan, muina päivinä normaalisti.

  • Joulun aikana 24.-25.12. Route on suljettu, Tapanina avaamme klo 11.

Oli epävarmuutta ilmassa tai ei, haluan toivottaa oikein rauhaisaa Joulun aikaa ihan jokaiselle. Pysykäähän turvassa niin koronan osalta kuin tuolla pyryn keskellä liikenteessäkin!

Janika