Siirry sisältöön

Jouluaika lähestyy

Jokos olette aloittaneet jouluvalmistelut?

Täällä tuntuu että allakka menee sellaista vauhtia eteenpäin, ettei enää perässä pysy. Joten ajatustakaan ei ranchilla ole vielä joulun suuntaan suotu. Mutta joutaahan tässä vielä, kun 20 päivää on aikaa…

Jos itse ei kaikkea halua tai jouda tehdä, niin Routella keittiötontut avittavat laatikoiden kanssa. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 14.12. asti ja noutaa voi sitten ennen joulua joko Routelta tai Clubilta. Leipomon puolelta saa tilattua tietysti myös kakut tai vaikka piparitalot joulupöytään.

Kathy´s Helter Skelter

Pikkujoulut Routella

Routella vietellään pikkujouluja Kathy´s Helter Skelterin tahtiin lauantaina 8.12. Liput on nyt kassoillamme myynnissä, hintaan 10 eur per sierainpari. Tuuhan mukaan viihtymään!

aivotonta touhua

Tuhmat pojat asialla

Kaikilla ei joulumieltä tunnu löytyvän, eikä ilmeisesti oikein järjen hitustakaan, kun olivat käyneet Routen pihassa tuikkaamassa mesen tuleen keskellä yötä. Harrastuksensa tietysti kullakin, mutta jos muutaman metrin päässä on 20 tuhatta litraa polttoainetta tankeissa, niin väittäisimpä että aavistuksen riskaabelia touhua… Onneksi kuitenkin ripeät ohikulkijat pelastivat tilanteen ja päästin asiassa säikähdyksellä.

Tällaista Paimelan suunnassa tällä kertaa. Joulua kohti mennään, mutta otetaanpa kuitenkin ihan rauhaksiin. Kyllä se joulu sieltä tulee vaikka ne kaapit olisin siivoamatta…