Siirry sisältöön

Joulu tulee odottamattakin

Olen aina ollut jouluihminen. Tykkään tehdä, touhata, koristella, laittaa ja valmistella, sekä paketoida ja nauttia joulun tunnelmasta.

Tämän vuoden myllerrysten myötä on myönnettävä, että tulossa on nyt ensimmäinen joulu ilman minkäänlaisia joulufiiliksiä.

Nyt on menossa eräänlainen välivaiheessa eläminen, joka on yllättävän kuluttavaa. Olen aina ajatellut, että elämä on tässä ja nyt, joten tämä ”sitku / mutku” elämä ei oikein istu omaan ajatusmaailmaan. Päätin siis että en aio tänä vuonna laittaa tikkua ristiin joulun eteen. Joulufiilis on kuitenkin korvienväli kysymys ja jos tuntuu, että nyt ei irtoa, niin sittenhän se on ihan ok olla touhaamatta mitään. Eikös vaan?

 

Mutta ennen joulua kuitenkin touhaataan täydellä teholla vielä viikko. Tässä dataa toimipisteiden viikon kulusta.

Ranch Club Niemen satamassa palvelee vielä perjantaihin lounaan merkeissä, ennenkuin sulkee ovensa lopullisesti osaltamme. Satamaan etsitään uutta yrittäjää ottamaan koppia. Jos kiinnostus herää, niin olehan yhteyksissä, kerron mielelläni lisää.

Pancho Lahden väki palvelee Kauppakeskus Sykkeessä lauantaihin klo 22 asti ja sen jälkeen lähtee kolmen päivän ansaitulle joululomalle.

Route palvelee viikon normaalisti, aaton ja Joulupäivän on suljettuna ja Tapanina aukeaa taas klo 11. Huom! Karjalanpiirakoiden ennakkotilauksia kerkeää vielä laittamaan sisään. Nouto viimeistään lauantaina.

 

Näillä ajatuksilla uusi viikko käyntiin. Tehdään siis jokainen oman näköisemme joulu. Jos tuntuu ettei irtoa, niin anna olla ja jos taas fiilistä riittää, niin anna mennä ja ihan täysillä! Joulu tulee jokatapauksessa, odotti sitä tai ei.

Ja mistäpä sitä tietää, vaikka se joulufiilis sieltä tonttujen tuomana vielä putkahtaakin.

Eläkäähän ihmisiksi!

Janika