Siirry sisältöön

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuosi 2019 tulee päätökseen vain muutamien tuntien kuluttua ja samalla paketoidaan kokonainen vuosikymmen.

Kulunut vuosi jää muistoihin erittäin raskaana ja vaikeana. Te kaikki tiedätte ne ajankohdat, kun tuntuu että vastoinkäyminen seuraa toistaan. Yhden ongelman kun saa ratkottua, on seuraava jo ovella kolkuttelemassa.

Valitettavasti vuoden aikana on myös jouduttu jättämään hyvästit ihan liian monelle läheiselle henkilölle, jotka ovat aivan turhan varhain poistuneet keskuudestamme.

Näiden myötä vuotta 2019 ei jäädä kaipaamaan.

Uuden Vuoden lupauksena meillä opetellaan lepäämään ja pitämään vapaapäiviä muulloinkin kuin Joulun välipäivinä. Jos kulunut vuosi on jotain opettanut, niin tämän ja tästä pidetään kiinni.

Paimelassa käännetään siis mielellään uuden 365 sivuisen kirjan ensimmäinen sivu esiin ja aletaan kirjoittamaan uutta tarinaa uudelle vuodelle ja vuosikymmenelle. Valo joka tunnelin päässä näkyy, ei siis ole juna, vaan iso lämmin toivonpilkahdus, että parempaa on tulossa.

Toivotamme teille kaikille aina parempaa Uutta Vuotta! Tuokoon Vuosi 2020 tullessaan kaikkea hyvää ja paljon uusia iloisia kokemuksia ihan jokaiselle. Muistakaa pitää huolta toisistanne ja itsestänne!

Janika

Vastaa