Siirry sisältöön

HAUSSA HERKKUSUIDEN PARAS KAVERI: LEIPURI-KONDIITTORI

Etsimme joukkoomme yrittäjäasenteen omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöhön kykenevää kokenutta ja intohimoista leipuri-kondiittoria, joka hallitsee käsin tekemisen, tuotekehityksen ja on ylpeä tekemästään jäljestä. Korkeatasoinen laatu herättää sinussa intohimoa ja haluat luoda uutta ja maistuvaa.

Sinulla asiakaspalvelu on verissä ja kiire ei näy naamaltasi. Olet oma-aloitteinen ja tarkka tekijä, joka haluaa oppia ja luoda uutta. Siedät hyvin painetta kiireessä, mutta rauhallisinakaan hetkinä et jää seisoskelemaan.

Toivomme sinulla olevan kokemusta taikinan valmistuksesta, käsin leivonnasta, paistosta, sekä kondiittorin tehtävistä.

Työhösi kuuluu sekä arkileipien ja -leivonnaisten että juhlaherkkujen valmistamista, liikenneaseman vitriinien hallinnointia ja kehittämistä, sekä kokkien avustamista. Pidät itsenäisesti huolta leipomon toiminnasta ja kehittämisestä, lisäksi huolehdit leipomotilan omavalvonnasta, tuotteiden tuoteselosteista ja työtilan puhtaanapidosta. Työtehtäviisi voi kuulua myös asiakaspalvelua ja itse tuotteiden myyntityötä.

Tarjoamme itsenäisen työn lisäksi joustavat työajat, vapaat kädet ideointiin ja kokeiluun, kuitenkaan unohtamatta vakituotteiden valmistusta sekä asiakastilauksia.

Toimipisteemme Ranch Bakery sijaitsee Vesivehmaalla Route 24 liikenneaseman tiloissa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja palkkatoive 25.4. mennessä osoitteella paimelanranch@gmail.com. Toivomme mukaan liitettävän kertomusta työkokemuksestasi, sekä mahdollisesti muutamia kuvia kondiittoritöistäsi. Kerrothan myös millaisella aikataululla pystyisit työn aloittamaan.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätiedot: Janika Talja 040 525 6569 / paimelanranch@gmail.com.