Siirry sisältöön

Cruising 2022

Tätä kirjoittaessa eletään maaliskuun puoltaväliä ja lunta riittää vielä suunnilleen kainaloihin saakka, mutta lupaavalta silti näyttää. Auringonpaistetta ja plussakelejä on luvattu viikoksi eteenpäin, joten eiköhän kohta päästä polven kohdalta mittaa ottamaan.

On siis pikkuhiljaa aika kaivaa esiin harrastepelit tallin perukoilta ja tuoda ne ulos nauttimaan auringon säteistä.

Kevät on siis täällä ja kesä lähestyy kovaa vauhtia. On siis cruising tapahtumien aika!

Route 24 cruisingit kesä 2022, pidetään lauantaisin seuraavasti:

 2.4. / 7.5. / 4.6.  / 2.7. / 3.9.

Lenkille lähdetään klo 18 ja kokoontuminen noin tuntia ennen lähtöä. Noin 80 km lenkki kierretään Asikkalan upeissa maisemissa.

Jokaisessa kokoontumisessa jaetaan pokaalit viidelle autolle. Jakoperusteen teemaa vaihdetaan jokaiseen tapahtumaan, aina sen mukaan millä päällä Paronin poppoo sattuu milloinkin olemaan.

Route 24 liikenneasema pidetään tapahtumapäivinä avoinna niin kauan kuin porukkaa viihtyy. Luvassa on tarjouksia talon puolesta ja tarjolla talon savustamon BBQ-buffet nälkäisille cruisailijoille klo 12-18. Routen toiminnasta pääset lukemaan lisää täältä:

https://route24.fi/

Muistathan että meillä cruising letkaan ovat tervetulleita kaikki harrasteautot! Tulehan siis mukaan verkostoitumaan, tapaamaan tuttuja ja uusia kasvoja ja viettämään mukava ilta yhdessä.

 

Nähdään Routella!

Janika